Ik werk met veel plezier samen met Johan. Het is vooral fijn dat Johan altijd bereikbaar is, snel reageert op hulpvragen en ook nog snel de problemen weet op te lossen. Daarnaast kan ik hem ook regelmatig vragen stellen over zijn streaming-kennis. Een man met kennis op een vakgebied dat in deze tijd handig is om in je netwerk te hebben. Mijn online presentatie wordt steeds professioneler!
That's Mail BV
Kevin Schuyffel
De afgelopen periode heb ik intensief met Johan samengewerkt om onze systemen te optimaliseren. Johan werkt snel, accuraat en denkt mee om onze organisatie efficiënter te laten werken. Door zijn heldere, directe communicatie kan een niet specialist, zoals ik, gemakkelijk zijn werkwijze volgen. Zijn oplossingen bieden ons de mogelijkheid om Alvast verder te laten groeien.
Algemeen directeur - Alvast B.V.
Richard de Bruijn
Dat kan je allemaal zelf, dat ga ik niet doen!” Dat waren één van de eerste woorden die ik hoorde tijdens mijn gesprek met Johan van PHP-GLOBE. Hiermee bedoelde hij gelukkig niet dat hij onze opdracht niet wilde aannemen. Nee, dit was een ronduit eerlijk advies om onze stichting niet onnodig op kosten te jagen! Hierna volgde een periode van goede en prettige samenwerking. En ja, ik kon meer dan ik dacht, heb nieuwe dingen geleerd en waar ik echt geen verstand van heb; dat heeft Johan vakkundig en keurig netjes voor ons gerealiseerd. Bedankt voor het redden van onze site (update/backup), het meedenken en het geduldig beantwoorden van alle mails!
St. Steun Reformatie Oostenrijk
Petra Kraaijeveld
Aad Vlag
Schrijver
Voor mijn dagelijkse handelingen heb ik een website met een dynamische koppeling via webservices nodig. Zelf vroeger geprogrammeerd hebbende wilde ik dat zelf ontwikkelen.De koppeling lukte mij niet, maar door de mannen van PHP-GLOBE werkt het nu als een tierelier!Niet alleen de kundigheid viel mij op, maar ook de goede communicatie. Dat is prettig, vooral omdat het ondersteuning bij zaken betrof waar ik geen kaas van had gegeten. Er was meteen een vertrouwensband.Samenvattend: professioneel, kundig en prettig in de omgang.
Wij hebben in eigen beheer een MySQL database gebouwd. Door de jaren werd deze steeds uitgebreider en kregen wij behoefte aan een professionele partij met verstand van zaken. Door te gaan samenwerken met PHP-GLOBE wordt onze database nu professioneel gehost en naar wens functioneel aangepast. Bij het maken van een nieuwe site voor Alvast hebben wij nauw samengewerkt met PHP-GLOBE. Met Johan en Remco bespraken wij welke gegevens uit onze database wij zichtbaar wilden hebben op de website en welke functionaliteiten voor ons belangrijk waren. Alles wat technisch mogelijk was is geleverd. Al met al vakwerk!
Algemeen directeur - Alvast B.V.
J.H. KOETSIER
Capita Selecta is landelijk marktleider in de markt van tentamencursussen voor universitaire studenten.In de zomer van 2012 hebben wij onze gehele website plus database naar grote tevredenheid laten vernieuwen door PHP-GLOBE. Onze bestaande website en database waren volledig verouderd en boden onvoldoende gebruiksgemak voor klant en webbeheerder.De belangrijkste eisen voor onze nieuwe database lagen dan ook vooral op het gebied van gebruiksgemak. Deze zijn in het traject met PHP-GLOBE volledig gerealiseerd. Ons hele team collega’s is erg enthousiast over de nieuwe database en ook vanuit klanten hebben we veel positieve reacties gehoord.Tijdens het project heb ik voornamelijk contact gehad met Johan. Dit contact is prettig en vooral snel verlopen. Johan heeft veel vaker op mij moeten wachten dan andersom :). Ook denkt Johan mee met onze organisatie waardoor we bepaalde punten nu anders (en beter) hebben opgelost dan we vooraf hadden gedacht.In het algemeen kan ik PHP-GLOBE zeker aanbevelen voor het ontwikkelen van elke website. Snel, deskundig en scherp geprijsd zijn steekwoorden die het beste passen bij PHP-GLOBE.
Capita Selecta
Jaap Klok
Snelheid en flexibiliteit staat in ons bedrijf centraal. PHP-GLOBE past hier goed in door hun snelle reacties en oplossingen. PHP-GLOBE levert écht maatwerk. Vrijwel alle verzoeken voor de koppeling van onze database aan de website worden snel afgehandeld en geïmplementeerd, waarbij functionaliteit centraal staat. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en zullen in de toekomst gebruik blijven maken van de diensten van PHP-GLOBE.
Huurflex
Hans J. Smeijers
Johan en ik werken sinds 2003 samen. Sinds het begin van BIJN.nl heeft hij verschillende webapplicaties voor ons gebouwd. Is enorm oplossingsgericht en gaat voor het maximale.
BIJN.nl
Arno Korbijn
Sinds ik met PHP-GLOBE werk, werkt het eigenlijk pas écht.
Cees Oosterom Design
Cees Oosterom
'In ons oude website cms hadden wij een nieuws module welke niet optimaal werkte. Aangezien onze webbouwer destijds niet meer bereikbaar was i.v.m. een faillissement, hebben wij op internet gezocht naar een bedrijf dat voor ons deze module kon repareren. We vonden PHP-GLOBE en namen contact op. Johan reageerde en na 1,5 uur werkte onze nieuws module weer.Een aantal maanden later kregen wij het idee om een nieuwe site voor ons bedrijf te ontwerpen. Omdat de service van PHP-GLOBE destijds zo goed en snel was geweest dachten wij er direct aan hun ons CMS te laten opzetten.Johan kwam bij ons op kantoor langs en wij ontdekten dat PHP-GLOBE behalve een zeer duidelijk en overzichtelijk CMS te hebben, dat hij ook nog goed met ons mee denkt en met ideeën en suggesties komt. Dit werd door ons als zeer prettig ervaren.Op het moment van typen zijn Johan en Remco alweer met de 3e website binnen onze holding bezig en het bevalt nog altijd prima.Onze conclusie is dat PHP-GLOBE naast een betrouwbare en betaalbare partner een zeer goede partij is voor o.a. een zeer overzichtelijk CMS die iedereen (zelfs een leek) begrijpt, met hun maatwerk ‘ALLES’ kunnen realiseren en altijd goed en duidelijk advies geven.Kernwoorden: Snel, Duidelijk, Betrouwbaar, Betaalbaar, Goed advies, Meedenkend.'
Prince Cladding Benelux BV
Leo Faas