Heb je een goed idee? Geef je domeinnaam aan mij door voor de domeinregistratie. Doe dat zo vroeg mogelijk voordat iemand anders er met je mooie domeinnaam vandoor gaat. Heel duur is het niet, maar als je er naast grijpt is het eeuwig zonde. Ik kan vanuit mijn eigen beheersysteem eenvoudig domeinnamen registreren.

Ik ben daarin niet de goedkoopste en zal dat ook nooit worden. Maar als jij graag alles bij 1 partij onderbrengt die alles voor je regelt. Ook dit kan ik voor je regelen.

Buiten de “normale" top level domein extensies kan ik ook de domeinregistratie voor diverse meer exotische extensie voor je regelen. Ik werk daarvoor samen met meerdere partijen onder andere TransIp, HostNet en Combell

Het voordeel van ook je domeinregistratie door mij laten regelen?

Nou dan heb ik alles voor je in beheer en kan bijvoorbeeld bij een server update (of een server crash) ook de domein snel naar een andere server doorverwijzen. Ik heb op deze manier al heel vaak site gewoon naar een andere omgeving verhuist zonder dat de klant daar ook maar iets van merkte. Soms is een server zo verouderd dat je gewoon even naar een nieuwe server moet verhuizen. Ook dan is het het handigst als ik alle voor je beheer. Dan kan ik met zo min mogelijk downtime verzorgen.

Domeinregistratie voor de reguliere extensies is in minuten geregeld. En als je gelijk hosting bij mij afneemt kan er in een paar minuten al een placeholder pagina staan. Vandaar uit kunnen we dan verder werken.

Domein registratie zelf regelen goedkoper?

O ja zeker, maar als ik dan DNS aanpassingen voor je moet maken, kost het op die manier geld. In mijn eigen omgevingen kan ik dit snel voor je regelen. Als het in jou beheer is, heb ik eerst je inlog gegevens nodig. (en die moet je me iedere keer opnieuw aanleveren, want ik neem niet het risico om wachtwoorden voor/van klanten te bewaren.)

Nu je domein registreren?

Neem contact met op via e-mail, telefoon, skype of het formulier op de contact pagina Druk op de knop als je via je mobiel mij direct wilt bellen.