Je typt een zoekopdracht in op een website en het laden duurt eindeloos. Een herkenbaar irritatiepunt? Veel websitebezoekers haken af als een website te langzaam is. Dit is een groot risico voor bedrijven, want met een trage website verliest u mogelijk klanten. Zonde en bovendien helemaal niet nodig! Website optimalisatie is de oplossing.

Klantvriendelijk en vindbaar

Een snelle website is klantvriendelijk en beter vindbaar in Google. Alle reden om uw website te optimaliseren. PHP-GLOBE heeft veel ervaring in website optimalisatie en helpt je graag op weg naar een website die werkt.

Effectief klikken op je website

Websites, webapplicaties en databases hebben de neiging om trager te worden naar mate er meer informatie, klantgegevens, producten of foto’s op staan. Met de juiste techniek is dit te voorkomen. Je bezoekers klikken zo snel en effectief door je website tot ze precies gevonden hebben wat ze zoeken. Een snelle website is een gewaardeerde vorm van klantenservice die een hogere conversie oplevert.

Snelle website scoort beter in Google

Niet alleen klanten hechten veel waarde aan een geoptimaliseerde website. Een goede en snel functionerende website scoort hoger in de zoekresultaten van Google. Zij sorteren de zoekresultaten bij zoekopdrachten op relevantie én snelheid. De best scorende website staat bovenaan. Bij het online werven van nieuwe klanten is je positie in Google daarom essentieel.

Technische uitvoering voor een snelle website

Hen je geen idee waar je moet beginnen? Ik voorzie u niet alleen van advies, maar verzorg ook de optimalisatie van uw website van A tot Z. Zo heb jij alle tijd om je te richten op waar je goed in bent: ondernemen.

Neem contact op over website optimalisatie

Wil je meer weten over website optimalisatie door PHP-GLOBE? Neem dan contact met me op op. Ik laat je graag zien waarom een snelle website voor jou het verschil maakt.