Voorkomen is beter dan genezen

Om te voorkomen dat je WordPress via een bekende bug offline wordt gehaald. Of nog erger dat je website voor andere dan de door jou bedoelde dingen wordt gebruikt. (Bijvoorbeeld je bezoeker door sturen naar malifide websites). Is het nodig om zeer regelmatig WordPress onderhoud te plegen.

Denk daarbij aan het updaten van WordPress zelf maar ook aan de plugins. 

Als je het zelf niet kunt of wilt, kan ik dat voor je doen. Dan wordt in ieder geval iedere werkdag gekeken of er updates zijn kunnen worden uitgevoerd. Als ik denk dat bij het WordPress onderhoud risico wordt gelopen dat het verkeerd gaat maak ik eerst een back-up van je website. En voer daarna het onderhoud uit. Zo kan ik altijd snel terug naar de situatie voor de updates.

Na een update controleer ik altijd of je website nog naar behoren functioneert.

Krijg ik in het weekend of een vrije dag een melding dat er een belangrijke update is die niet kan wachten, ook dan wordt het WordPress onderhoud direct uitgevoerd,

Is je WordPress website al kapot, neem dan snel contact met me op, misschien is je site en je content nog te repareren. Ik heb daar ervaring in en heb al meerdere sites weer online gebracht nadat deze besmet waren met malware.

Ik heb verschillende vormen van WordPress onderhoud die ik je kan bieden. Zo kan ik je website onderbrengen in mijn account om hem te beschermen tegen malware  (of hem juist te ontdoen van malware), of alleen in de update service. Ook dit is allemaal maatwerk, een vaste prijs is dus zonder meer niet te noemen.