Als je zelf servers hebt ontkom je niet aan serverbeheer. Regelmatige updates zijn belangrijk omdat je niet wilt dat er anderen misbruik maken van je server. Of dat de data die er op staat in verkeerde handen valt.

Soms is het nodig om wat instellingen te wijzigen om het allemaal net wat soepeler te laten lopen. Of wil je net iets dat niet helemaal standaard is.

PHP-GLOBE heeft sinds 2002 ervaring met serverbeheer. Het installeren en beheren van webservers gebaseerd op Linux is iets wat er voor mij bij hoort. In eerste instantie met eigen hardware. Maar tegenwoordig vooral gevirtualiseerde servers. Ik neem die af bij TransIP. Daarop breng ik de websites en applicaties van onze kanten onder. Op die manier hebben ze slechts een aanspreekpunt voor al hun web gerelateerde zaken.

Serverbeheer als dienst

Serverbeheer is dan ook een van de diensten die PHP-GLOBE aanbied. Je kunt een hele server voor jezelf via mij afnemen. Maar je kunt een server die jezelf ergens afneemt ook door mij laten beheren. Het kan zijn dat het je een veiliger gevoel geeft als je de server zelf bij een aanbieder afneemt zodat je niet in alles van ons afhankelijk bent. Daar heb ik begrip voor.
Afhankelijk van jou wensen stellen we plan op voor het beheren van je server.

Maatwerk

Of het nu alleen ondersteuning is of iedere week controle, maak je zelf de back-up of regel ik dat? Alles is mogelijk, maak je wensen kenbaar en ik kijk wat ik voor je kunnen betekenen. Of wil je alleen maar eens overleggen of ik nog ideeën heb voor jouw serverbeheer? Neem contact met me op.

Contact over serverbeheer

Stuur mij een mail of bel me, en we spreken af wanneer we kunnen overleggen wat ik voor jou kan betekenen. Wees gerust ik ben niet commercieel genoeg om je dingen uit handen te nemen die je zelf kunt. Het eerste contact kost niets, dus je kunt je geen buil vallen.