Een goed functionerende website is de basis van je online business. Veiligheid, snelheid en betrouwbaarheid staan daarbij bovenaan. Twijfelt je of je website écht goed werkt en wil je een extra check? Verstandig!
De second opinion van PHP-GLOBE geeft je veel inzicht in de staat van je website en levert je concrete verbeterpunten.

Veilig online zakendoen

Schakel een extra paar ogen in om mee te kijken naar je website. Zeker als het aankomt op veiligheid. Je wilt tenslotte dat jij en je klanten veilig online zaken kunnen doen, helemaal wanneer er betalingen plaatsvinden op je website. Ik doorloop alle PHP-code voor je om er zeker van te zijn dat je gegevens en die van je klanten niet in vreemde handen kunnen komen.

Haal het maximale uit je website door een second opinion

Vindt je jou website te traag of werkt je database niet naar behoren? Ook dan neem ik graag een kijkje achter de schermen. Ik controleer alle code en kijk waar er winst te behalen valt. Met een kritische blik vind ik al snel voldoende verbeterpunten voor je website. Zo haal je het maximale uit je online business.

Veilige en functionerende website

Met advies alleen bent je er niet natuurlijk. Daarom voer ik, als je dat wenst, de adviezen graag voor je uit. Dat geeft je de zekerheid van een veilige en functionerende website, ook op de lange termijn.

Neem contact op voor een second opinion

Bent je toe aan een second opinion voor je website? Neem dan contact op. Ik onderzoek je website grondig zodat deze optimaal werkt.