PHP-GLOBE levert een grote diversiteit aan diensten, daarom is het bijna onmogelijk om alles op deze pagina te benoemen, Voor enkele diensten zijn daarom subpagina’s gemaakt. Hieronder vindt je meer over de algemene diensten terug.

PHP-GLOBE begrijpt dat je graag één aanspreekpunt heeft voor al je web-gerelateerde vragen, je kunt daarom bij PHP-GLOBE terecht voor deze zaken:

 • Professioneel webhosting
  PHP-GLOBE beheert een aantal servers in de cloud van Transip waarop dehosting kan worden ondergebracht.
 • SSL-certificaten
  PHP-GLOBE werkt samen met Networkin4all voor de levering van SSL certificaten, deze kunnen veelal binnen enkele uren worden geleverd.
 • Domeinregistratie
  Vanuit mijn eigen administratieve omgeving kan ik snel domeinen voor je registreren.
  Ook de meer exotische domeinnamen kan ik vaak wel voor je registreren. Ik maak gebruik van meerdere leveranciers voor de domeinnamen.
 • WordPress onderhoud
  Of het nu alleen ondersteuning is of iedere week controle, maak je zelf
  de back-up of regel ik dat? Alles is mogelijk, maak je wensen kenbaar
  en ik kijk wat ik voor je kunnen betekenen.
 • Serverbeheer
 • WordPress Plugins
 • API Koppelingen

De ondertitel van het logo zegt het al, de focus ligt op maatwerk webapplicaties daarom kan ik niet heel makkelijk voorbeelden geven van dingen die voor jou interessant zijn. Ook het noemen van prijzen is lastig.

Buiten de diensten die PHP-GLOBE zelf levert heb ik ook contact met diverse media bureaus waarmee ik in het verleden heb gewerkt. Zodat ik als ikhet zelf niet in huis heb je mogelijk wel naar een geschikte partner kan verwijzen.

Als je contact met me opneemt kunnen we kijken wat ik voor je kan betekenen. Wordt het niets? Even goede vrienden een kopje koffie drinken kan altijd en kost niet veel. Ik spreek liever een keer voor niets af dan dat ik niet waarmaak wat jij wilt hebben.

Gewoon eens even overleggen?

Dat kan natuurlijk ook. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we waar ik je mee van dienst kunnen zijn.

Dat kan telefonisch, via video verbinding of gewoon door middel van een afspraak.

Als je het formulier gebruikt, vul dan gelijk even de voor jou mogelijke data en tijden in dan zoek ik snel een gaatje in agenda.