Daar zit je dan, met de handen in het haar. Je hebt je website hard nodig, maar hij werkt niet of onvoldoende meer. Maakt je zich geen zorgen. De reparatie service van PHP-GLOBE lost vrijwel ieder technisch probleem met je website snel en deskundig op.

Nachtmerrie voor ondernemers

Een website die niet werkt is de nachtmerrie van veel ondernemers. Mensen die een loodgieter, boekhouder of banketbakker zoeken in de regio en je niet kunnen vinden. Orders worden niet geplaatst, facturen niet doorgezet: een regelrechte ramp. Klanten gaan naar de concurrent en met een beetje pech zie je ze niet meer terug. Elke minuut offline kost jou omzet. Snelle reparatie is noodzaak.

Problemen snel verhelpen

Ik ben in staat om snel in te springen om de problemen met je website te verhelpen. Voor de reparatie van een website is grondige kennis van PHP nodig. Veel ondernemers hebben dit niet in huis en hebben geen PHP-programmeur achter de hand om direct in te grijpen bij problemen.

Oplossing voor de lange termijn

Na een gedegen inventarisatie van het probleem ga ik voor je aan de slag. Ik kies niet altijd de kortste weg, maar wel de oplossing waar jij op de lange termijn echt geholpen mee bent. Zo weet je zeker dat je in de toekomst geen hinder meer ondervindt van het probleem.

Neem contact op voor reparatie

Werkt je website niet meer en zoekt je een snelle, maar gedegen oplossing? Neem dan contact op. Ik ben flexibel inzetbaar en kan vaak direct voor je aan de slag.