Vraagt je bedrijf om een online maatwerk applicatie die écht past bij je dienst of product? Technisch is vrijwel alles mogelijk om aan je wensen te voldoen en zo de optimale service te leveren aan je klanten. De maatwerk applicaties van PHP-GLOBE zorgen ervoor dat je bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie. Je loopt altijd één stap voor.

Innovatieve ideeën uitvoeren

De standaard software die beschikbaar is voor het maken van websites, webshops en databases voldoet voor veel bedrijven prima. Maar ondernemingen die werken in een unieke branche of met een specifieke dienstverlening blijven vaak met lege handen staan.Herkenbaar? Je hebt genoeg innovatieve ideeën, maar niet de kennis om dit ook uit te voeren. Daar is maatwerk een uitkomst.

Diverse maatwerk mogelijkheden

De bestellingen op je webshop automatisch doorsturen naar verschillende aanbieders op basis van postcode? Een call centersysteem voor hypotheekleads?
De mogelijkheden voor een maatwerk applicatie zijn even divers als het ondernemerslandschap in Nederland. Eigenlijk kunt je het zo gek niet bedenken: PHP-GLOBE kan het maken.
Zo maakten we in het verleden al complete maatwerk webshops, waarbij de backend, volledig geautomatiseerd orders voor papieren boekjes naar een fullfilment center stuurt en voor de terug gekoppelde track en trace code de status ieder paar uur ophaalt zodat direct inzichtelijk is waar het pakket uithangt. Digitale boekjes worden direct naar een omgeving gestuurd waarbij het echt heel erg lastig is om er met je content vandoor te gaan of deze gratis aan een ander te geven.
Maar ook de orders uit je webshop door sturen naar je administratieve systeem bijvoorbeeld AccountView of Exact Online. Of juist gegevens uitlezen uit je administratieve systeem om deze in je backoffice te tonen.

Vertaalslag van goed idee naar techniek

Technisch zijn er geen beperkingen, dat vooropgesteld. Maar wat ik maak moet voor jou wel werkbaar blijven en voor de klant gebruiksvriendelijk werken. Daarom kijken ik samen met jou naar je wensen voor we een traject starten. Zo weten we precies wat je nodig hebt om je website optimaal te laten functioneren. Daarna maak ik de vertaalslag van een goed idee naar de technische uitvoering hiervan.

Perfecte technische basis

Voor een maatwerk traject neem ik de tijd. Ik zorg dat de technische basis perfect staat zodat u hier in de toekomst op kunt voortbouwen. Ook de modules van het content management systeem van PHP-GLOBE sluiten perfect aan op onze applicaties. 

Neem contact op voor een maatwerk oplossing

Bent je toe aan een maatwerk applicatie die je bedrijf op de kaart zet? Neem dan contact op. Ik bouw graag een klantvriendelijke en slimme applicatie voor je.

Zoals de bedrijfsnaam doet vermoeden zal dat in de meeste gevallen in PHP zijn en als het nodig is kan ik ook de hosting en je domeinnaam voor regelen zodat je alles bij 1 partij onder kunt brengen.