Je hebt het als ondernemer druk. Losse beheersystemen waar je gegevens moet invoeren of bijhouden, dat kost tijd.
PHP-GLOBE maakt koppelingen tussen je diensten. Zo heeft je met één druk op de knop al uw zaken geregeld. Wel zo handig!

Uitkomst voor iedere branche

De koppeling van diensten is voor vrijwel iedere branche een uitkomst. Als webshop eigenaar is het heel praktisch als je facturen na iedere verkoop meteen in je boekhoudsysteem staan. Waarom handmatig invoeren als je ook de techniek voor je kunt laten werken? Zo zijn er nog talloze toepassingen te bedenken, vele daarvan heb ik al uitgevoerd. Voor een vergelijkingssite bijvoorbeeld, zodat alle aanbiedingen gebundeld en overzichtelijk in een feed bij de klant terechtkomen. Of bij een telefooncentrale, zodat de klantgegevens direct tevoorschijn komen als de klant belt.

Uitstekende klantenservice door koppelingen

De mogelijkheden voor een koppeling van diverse diensten zijn eindeloos. Dit is niet alleen tijdsbesparend voor jezelf, maar geeft je ook de kans om je te richten op een uitstekende klantenservice. De klant hoeft niet meer te wachten, maar ontvangt direct na zijn aanmelding voor je nieuwsbrief een link van je. De verwachtte factuur zit binnen een uur in de mailbox. De orderstatus is meteen actueel. Klanten worden zo optimaal bediend, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Dat doet de techniek voor je. Of wat denk je van het automatisch distribueren van digitale literatuur op zo een manier dat dit niet is te downloaden of eenvoudig is te kopiëren? Wij hebben daar een oplossing voor, het automatisch distribueren doen we zelf, het beveiligd beschikbaar stellen hebben we een goed partner voor. Of je papieren boekjes automatisch naar een fullfilment center sturen die in opdracht de gewenste boekjes drukt, het pakket gereedmaakt en een track en trace code naar je terugkoppelt. En vervolgens aan de hand van die track en trace codes ook de status van de verzending weer ophalen en in je backend tonen. Allemaal voorbeelden van koppelingen die we als eens hebben gemaakt.

Koppelingen met betaalsystemen

Ook het direct online betalen in je webshop is een form van een koppeling. In de loop der jaren hebben wij al met heel veel payment providers gekoppeld.
Om er een paar te noemen:

Koppelingen tussen verschillende technieken

Het is voor mij geen probleem om diensten met verschillende technieken aan elkaar te koppelen. Door mijn ruime ervaring in verschillende koppelingen van diensten heb ik voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing. Dat maakt dat ik in staat ben om je maatwerk te leveren.

Neem contact op voor een koppeling

Heeft je interesse in een koppeling van je diensten en beheersystemen? Neem dan contact op. Ik laat je graag zien hoe je sneller, effectiever én klantvriendelijker kunt werken met mijn technische aanpassingen.