Wil jij meer omzet behalen met uw webshop? Dan is een goede technische basis onmisbaar. Een gebruiksvriendelijke webshop die uw doelgroep optimaal bedient: dat levert nieuwe klanten op. PHP-GLOBE doet aan webshop ontwikkeling maat. Betaalbaar, maar wél van hoog niveau. Met de juiste techniek is er voor iedere webshop een passende oplossing.

Technische basis maakt alles mogelijk

Een goede webshop snapt precies hoe je klanten denken en speelt in op hun wensen. De standaard webshop software belemmert vaak goede en creatieve ideeën om een webshop optimaal te laten functioneren, omdat de techniek niet gemaakt is om out of the box te denken. Ik geloof dat het anders kan. Met een goede technische basis, op maat voor jou gemaakt, is bijna alles mogelijk.

Flexibel beheersysteem

Ook achter de schermen is het fijn als alles klopt. Je heeft het al druk genoeg en een handig, slim functionerend systeem neemt je veel werk uit handen. Het beheersysteem van PHP-GLOBE is opgebouwd uit modules die helemaal passen bij jou wensen, klanten en branche. Nieuwe toepassingen voegen we eenvoudig toe in deze flexibele omgeving. Als je bedrijfsvoering verandert, verandert het beheersysteem met je mee. Het verwerken van orders, online betalen en het inloggen op je webshop: het was nog nooit zo simpel.

Alle gegevens onder één dashboard

Producten en productbeheer, prijslijsten, staffels, klanten, orders, offerteaanvragen en statistieken: het is allemaal mogelijk in het beheersysteem van PHP-GLOBE. Alle gegevens staan in het dashboard en staan met één druk op de knop tot je beschikking. Het systeem stuurt facturen door naar je boekhoudsoftware en ook het beheren van meerdere webshops vanuit één beheersysteem is geen enkel probleem.

Goed vindbaar in Google

Natuurlijk zorgen we bij de ontwikkeling en bouw van een webshop dat deze vindbaar is in Google. Voor veel ondernemers is dit een heel belangrijke bron van nieuwe klanten. Met de juiste techniek maakt je het bezoekers makkelijker om ook daadwerkelijk een bestelling te plaatsen.

Neem contact op

Wilt je een webshop starten of mist je huidige webshop de technische basis om echt te scoren bij je doelgroep? Neem dan contact met me op. We kijken graag samen met jou hoe we het je klanten én jou makkelijker maken.