Een webshop bouwen is al een uitdaging, maar online betalen: dat levert je vaak minstens zoveel kopzorgen op. Helemaal niet nodig. Het online betaalsystemen die PHP-GLOBE voor u installeert maakt het afrekenen op uw website eenvoudig. Voor de klant, maar ook achter de schermen.

Toegankelijk online betalingssystemen

Om een vlekkeloze en veilige betaling via uw website te realiseren werken wij samen met Ingenico, een hoogwaardige en betrouwbare partner op het gebied van betalingsverkeer. Ingenico is één van de marktleiders in Europa en actief in 25 landen. Dit maakt het betalingssysteem ook toegankelijk voor buitenlandse betalingen, waardoor je de kans hebt om je bedrijf internationaal in de markt te zetten.

Ondersteuning van alle betaalwijzen

Wij maken een maatwerk koppeling betaalsysteem voor je aan en integreren deze op je website. De klant rekent direct af aan het eind van het bestelproces, bijvoorbeeld via iDeal of met creditcard. Jou persoonlijke voorkeur én de wijze waarop je klanten het liefst betalen, spelen mee bij de keuze voor de betaalmogelijkheden. Ingenico ondersteunt vrijwel alle keuzes die je hierin maakt.

Betaalsysteem koppelen aan boekhoudsysteem

De technische realisatie nemen wij je volledig uit handen. Wij zorgen dat het beheer achter de schermen eenvoudig is, zodat je ook zonder technische kennis met plezier gebruik maakt van Ingenico. Daarnaast is het mogelijk om je betalingssysteem te koppelen aan uw boekhoudsysteem. Door het koppelen van diensten bespaar jij tijd en houd je goed overzicht over de financiën van je onderneming.

Voorkeur voor een van de andere online betaalsystemen?

In de loop der jaren hebben wij al met heel veel payment providers gekoppeld.
Om er een paar te noemen:

Neem contact op

Wilt je een eenvoudig, maar doeltreffend betaalsysteem op je website? Neem dan contact op. Wij overleggen graag met je om te zien welke betaalmogelijkheden bij jou website passen.