Op verschillende plekken in social media en op het web kun je lezen over het snel populairder wordende ClubHouse. ClubHouse is voor mij niet weg gelegd ik ben geen iOS gebruiker en de apple devices die ik nog heb hebben niet de versie waarop ClubHouse kan werken.

Maar daar gaat het nu even niet over. Daar waar ik in een van de vrijwilligers groepen geconfronteerd wordt met van Whatsapp wegrennende deelnemers (terwijl dat het communicatie kanaal van het bestuur van die stichting is) omdat er wijzigingen zijn in de manier waarop ze met data omgaan (wat overigens nog niet geld voor Europa)

Lees ik vandaag een bericht op threatpost.com over.
Hmmm Clubhouse is van Agora gestationeerd in Silicon Valley en China. En omdat ze gevestigd zijn in China, vallen ze onder de cybersecurity wetten van de volks republiek China.

Nu ben ik van mening dat je zo ie zo zelf goed in de gaten moet houden wat je op social media doet. En als je niet wilt dat het openbaar is moet je het nooit doen over wat voor manier van internet dan ook. Maar ik wilde dit toch even met jullie delen.
Misschien interesseert het je niet, misschien wist je het niet. Maar na zoveel ophef over Whatsapp, denk ik dat het goed is te weten hoe het met ClubHouse zit.

Hier kunt je het stuk op threatpost lezen

By Comments off , , 23 februari 2021