Al drie jaar lang ondersteunt PHP-GLOBE met trots het talent van Debby Wolfs.

Wat begon als een bescheiden verzoek om steun voor haar raceavontuur in Italië, evolueerde snel. In 2021 prijkte ons bescheiden logo nog op de rug van haar sponsorshirt, discreet onder haar raceoverall. Maar in 2022 verplaatste het zich naar een prominente plek op de voorkant van het sponsorshirt en halverwege het seizoen sierde het zelfs de mouw van haar raceoverall.

Deze trend zetten we voort in 2023, waarbij ons logo pontificaal pronkte op haar raceoverall, en we zijn verheugd te melden dat dit ook in 2024 zal gebeuren, met een gloednieuwe raceoverall in de maak.

In 2023 liet Debby haar talent zien door zich als beste dame uit Nederland te kwalificeren voor de Sodi World Series. Ondanks haar vastberaden strijd werd ze helaas van de baan gedrukt. Dit jaar, tijdens de race in Genk, gaat ze voor revanche.

Daarnaast werd Debby in 2023 geselecteerd voor het dames team Female Superdryver tijdens de 24 uur van Dubai. En niet te vergeten, voor het derde opeenvolgende jaar (2021, 2022, 2023) werd ze Nederlands Kampioen Huurkarts.

Vandaag bracht Debby een dankbetuiging voor het afgelopen seizoen. Ik ontving het sponsorshirt van 2022, en anders dan vorig jaar, hebben we deze keer wel de tijd genomen voor een foto.

Debby, we wensen je opnieuw een jaar vol sportieve successen toe. Op naar een fantastisch 2024! 🏁

#PHPGLOBEsupportsDebbyWolf #RacingChampion #SponsorshipJourney #karting #maatwerk

By Comments off 24 januari 2024