Ook zo een hekel aan het in moeten voren van je hele adres?
Autocomplete is de oplossing.
Ik heb een plugin gemaakt die het mogelijk maakt om in Woocommerce de adres velden anders te positioneren zodat je postcode en huisnummer eerst komen. Als je die invult wordt er een api call gemaakt naar postcode.tech. Daar mag je na, het aanmaken van een apikey, iedere dag 10000 calls doen om de resterende adres gegevens op te halen.

Je bent zekerder van een kloppend adres en de klant hoeft minder in te voeren. Deze plugin werkt voor het betaal- en het verzendadres. En is uiteraard nog op allerlei manieren uit te breiden want het is, hoe kan het ook anders maatwerk.

Geïnteresseerd in deze autocomplete toevoeging?

Of een andere idee voor een toevoeging of een stukje maatwerk?
Neem gerust even contact met me op. Dan kunnen we kijken of ik iets voor jou kan betekenen. In de meeste gevallen is het zo dat als je een idee hebt ik er wel iets voor kan maken of verzinnen. En vaak is het ook nog eens zo dat als het voor jou een oplossing zou zijn, er wel meer partijen zijn die erin geïnteresseerd zijn. Alleen moet iemand er een keer de moeite voor nemen om het te maken, of om de oplossing voor de uitdaging te verzinnen.